Teamleider Logistiek

  • rijnsburg, Nederland

Teamleider Logistiek

Omschrijving

Zorg jij dat alles op rolletjes loopt binnen ons logistiek proces waar ruim 150 medewerkers aan meewerken? Wij vinden het belangrijk dat jij doet waar je goed in bent, maar ook waar je blij van wordt. Stuur jij liever een groot of kleiner team aan? Bij Vianen Flowers kan het allemaal!

Zoveel mensen, zoveel wensen: als teamleider logistiek weet jij er alles van. Jij weet alle neuzen op een positieve manier dezelfde kant op te krijgen en weet je collegas te motiveren en te coachen. Als teamleider leider logistiek vervul je een combinatiefunctie. Zo houd je toezicht op de werkzaamheden en collega’s en werk je mee waar nodig. Hiernaast zorg jij voor veiligheid in de breedste zin des woord: jij zorgt dat medewerkers zich veilig genoeg voelen om vragen te stellen en hiernaast zorg je ervoor dat huisregels en voorschriften worden nageleefd.

Waar kom je terecht - Het team

Je komt te werken in het team van logistiek met in totaliteit +/- 150 collega’s. Afhankelijk van jouw wensen word je teamleider van een deelproces: bijvoorbeeld orderpicken of kwaliteitscontrole. Het grootte van het team waaraan je leiding geeft is afhankelijk van het deelproces. Het team van logistiek is enorm belangrijk voor ons bedrijf: jullie zorgen er ten slotte voor dat de klanten de juiste orders ontvangen van de hoogste kwaliteit. Wij werken in een gevarieerd team waar we respect voor elkaar hebben: vragen kunnen altijd gesteld worden en we lossen het samen op.

De rest van het bedrijf

In minder dan 20 jaar tijd is Vianen Flowers gegroeid tot een grote speler in de (internationale) bloemenhandel met meer dan 200 medewerkers. Hoe we dat hebben gedaan? Met moderne technieken op de werkvloer, gebruiksvriendelijke systemen en enthousiaste medewerkers die iedere dag voor elkaar en voor onze klanten klaarstaan. En dit werkt nog steeds, zelfs tijdens COVID-19. Doordat wij onze kring van vaste en afnemers blijft groeien zijn wij hard op zoek naar versterking.

Wij zijn trots op ons bedrijf en onze medewerkers, en zijn op zoek naar een collega die wij net zo trots kunnen maken!


Vereisten

Jij:

  • Hebt ervaring in een leidinggevende functie
  • Vindt een goede sfeer op de werkvloer net zo belangrijk als de hoogste kwaliteit

En het allerbelangrijkste: jij wilt werken voor een bedrijf waar je trots op kunt zijn!

.. En wat krijg je ervoor terug?

Uiteraard salaris, 25 vakantiedagen en vakantiegeld, eindejaarsuitkering, maar ook belangrijk:

  • Zekerheid: je komt gewoon bij ons in dienst zonder uitzendconstructies. Uiteraard met uitzicht op een vast contract.
  • Geen avond- of nachtdiensten en verplicht overwerk: dagdiensten waardoor je voldoende tijd hebt voor hobby’s of het gezin.
  • Als jij wilt doorgroeien maken wij dat mogelijk. Dat zeggen we niet alleen, dat doen we ook: met trainingen en opleidingen passen wij ons aan aan jouw ambitie
  • En we zijn ook gewoon “normaal”: we onthouden je verjaardag, je krijgt gewoon een (goedgevuld) kerstpakket, een cadeautje voor de zomervakantie en voor de kinderen een sinterklaasfeest.
  • Uiteraard krijg jij wekelijks de mooiste bloemen mee naar huis