Logistiek medewerker (fulltime & parttime)

  • Rijnsburg, Nederland

Logistiek medewerker (fulltime & parttime)

Omschrijving

Wij vinden het belangrijk dat jij doet waar je goed in bent, maar ook waar je blij van wordt. Wil jij als logistiek medewerker aan de slag met kwaliteitscontrole, orderpicken of uitvoer? Jij bepaalt zelf hoe fysiek je de functie wilt hebben. Geen ervaring of juist leidinggevende ambities? Bij Vianen Flowers kan het allemaal!

Als logistiek medewerker ben je verantwoordelijk voor het verzendklaar maken van bestellingen voor internationale klanten over de hele wereld. Wij vinden het belangrijk dat je doet waar je goed in bent, maar ook waar je blij van wordt. Je kunt je dan ook specialiseren in orderpicken, karrenbouwen, kwaliteitscontrole of aanvoer – het is maar net waar jij blij van wordt!

Waar kom je terecht - Het team

Je komt te werken in het team van logistiek en afhankelijk van jouw wensen (bijvoorbeeld orderpicken of kwaliteitscontrole?) kom je terecht in team van ongeveer 20 collega’s. Het team van logistiek is enorm belangrijk voor ons bedrijf: jullie zorgen er ten slotte voor dat de klanten de juiste orders ontvangen van de hoogste kwaliteit. Wij werken in een gevarieerd team waar we respect voor elkaar hebben: vragen kunnen altijd gesteld worden en we lossen het samen op.

De rest van het bedrijf

In minder dan 20 jaar tijd is Vianen Flowers gegroeid tot een grote speler in de (internationale) bloemenhandel met meer dan 200 medewerkers. Hoe we dat hebben gedaan? Met moderne technieken op de werkvloer, gebruiksvriendelijke systemen en enthousiaste medewerkers die iedere dag voor elkaar en voor onze klanten klaarstaan. En dit werkt nog steeds, zelfs tijdens COVID-19. Doordat wij onze kring van vaste en afnemers blijft groeien zijn wij hard op zoek naar versterking.

Wij zijn trots op ons bedrijf en onze medewerkers, en zijn op zoek naar een collega die wij net zo trots kunnen maken!


Vereisten

Jij:

  • Hebt ruimtelijk inzicht: past dit net wel of net niet?
  • Bent flexibel: hebben je collega’s uit een ander team hulp nodig? Jij twijfelt niet om te helpen, we doen het tenslotte samen
  • Vindt het belangrijk dat je met vragen terecht kunt bij je collega’s, maar vind het ook niet erg om zelfstandig aan het werk te zijn

En het allerbelangrijkste: jij wilt werken voor een bedrijf waar je trots op kunt zijn!

.. En wat krijg je ervoor terug?

Uiteraard salaris, 25 vakantiedagen en vakantiegeld, eindejaarsuitkering, maar ook belangrijk:

  • Zekerheid: je komt gewoon bij ons in dienst zonder uitzendconstructies. Uiteraard met uitzicht op een vast contract.
  • Geen avond- of nachtdiensten en verplicht overwerk: dagdiensten waardoor je voldoende tijd hebt voor hobby’s of het gezin.
  • Als jij wilt doorgroeien maken wij dat mogelijk. Dat zeggen we niet alleen, dat doen we ook: zo kun je vanuit de functie doorgroeien naar coördinator en zelfs naar teamleider.
  • En we zijn ook gewoon “normaal”: we onthouden je verjaardag, je krijgt gewoon een (goedgevuld) kerstpakket, een cadeautje voor de zomervakantie en voor de kinderen een sinterklaasfeest.
  • Uiteraard krijg jij wekelijks de mooiste bloemen mee naar huis