Flexibele bij/baan als Orderpicker.

  • Productie / logistiek
  • Rijnsburg, Nederland

Flexibele bij/baan als Orderpicker.

Omschrijving

Flexibele bij/baan als Orderpicker.

Wil jij een zakcentje verdienen maar niet daar je hele weekend voor opgeven? Ben jij beschikbaar op de zaterdagochtend? Of misschien wel op een doordeweekse avond? Bij Vianen Flowers bepaal jij zelf hoe veel en wanneer je werkt! Als Orderpicker ben je verantwoordelijk voor het verzendklaar maken van bestellingen voor internationale klanten over de hele wereld. Wij vinden het belangrijk dat je doet waar je goed in bent, maar ook waar je blij van wordt. Je kunt je dan ook specialiseren in orderpicken, karrenbouwen, kwaliteitscontrole of aanvoer - het is maar net waar jij blij van wordt! 

Waar kom je terecht - Het team

Je komt te werken in het team van boxmedewerkers (orderpick) dit team bestaat uit ongeveer 20 leuke collega's. Het team van boxmedewerkers is enorm belangrijk voor ons bedrijf: jullie zorgen er ten slotte voor dat de klanten de juiste orders ontvangen van de hoogste kwaliteit. Wij werken in een gevarieerd team waar we respect voor elkaar hebben: vragen kunnen altijd gesteld worden en we lossen het samen op.

De rest van het bedrijf

In minder dan 20 jaar tijd is Vianen Flowers gegroeid tot een grote speler in de (internationale) bloemenhandel met meer dan 200 medewerkers. Hoe we dat hebben gedaan? Met moderne technieken op de werkvloer, gebruiksvriendelijke systemen en enthousiaste medewerkers die iedere dag voor elkaar en voor onze klanten klaarstaan. En dit werkt nog steeds, zelfs tijdens COVID-19. Doordat wij onze kring van vaste en afnemers blijft groeien zijn wij hard op zoek naar versterking.

Wij zijn trots op ons bedrijf en onze medewerkers, en zijn op zoek naar een collega die wij net zo trots kunnen maken!

Vereisten

Jij:

  • Bent flexibel: hebben je collega’s uit een ander team hulp nodig? Dan ben jij daar om bij te springen, we doen het tenslotte samen!
  • Vindt het belangrijk dat je met vragen terecht kunt bij je collega’s, maar bent ook in staat om zelfstandig aan het werk te zijn.
  • En het allerbelangrijkste: jij wilt werken voor een organisatie waar je trots op kunt zijn!

.. En wat krijg je ervoor terug?

Uiteraard salaris, 25 vakantiedagen en vakantiegeld, eindejaarsuitkering. maar ook belangrijk:

  • Zekerheid: je komt gewoon bij ons in dienst zonder uitzendconstructies. Uiteraard met uitzicht op een vast contract.
  • Flexibiliteit: je kan zelf je voorkeuren aangeven, waardoor je meer tijd hebt voor je hobby's, familie of school.
  • Heb jij ambities om door te groeien? samen maken wij dat mogelijk. Dat zeggen we niet alleen, dat doen we ook: zo kun je vanuit de functie doorgroeien naar coördinator en zelfs naar teamleider!
  • Wij hechten waarde aan een goede relatie tussen werknemer en werkgever. Dit zie je terug in spontane waarderingen.